Ποιοί είμαστε

H Primehost αποτελείται από μια ομάδα νέων και δυναμικών επαγγελματιών που συνδυάζουν αρμονικά εξειδίκευση και εμπειρία άνω των 10 ετών στους τομείς του σύγχρονου marketing, της φιλοξενίας και των νέων τεχνολογιών. Για την επίτευξη της μέγιστης δυνατής αποτελεσματικότητας και ευελιξίας, η ομάδα αυτή πλαισιώνεται από μια σειρά προσεκτικά επιλεγμένων εξωτερικών συνεργατών με αποδεδειγμένο expertise σε διάφορους τομείς εξειδίκευσης όπως το content marketing, η φωτογράφιση ξενοδοχειακών χώρων, το web design και development, η διακόσμηση και η συντήρηση και καθαρισμός.

WORK TOGETHER

A modern approach to modern problems

Βασική μας προτεραιότητα είναι να κρατούμε τους πελάτες μας και τις επιχειρήσεις τους σε κοντινή επαφή με τις νέες τεχνολογίες και τάσεις στην παγκόσμια αγορά φιλοξενίας και να τους βοηθούμε ώστε να αποκτήσουν μεγαλύτερη εμπιστοσύνη και πίστη στην εικόνα και θέση των καταλυμάτων τους στις αγορές που δραστηριοποιούνται, ενώ παράλληλα επικεντρώνονται σε αυτό που ξέρουν να κάνουν καλύτερα, στην φροντίδα και εξυπηρέτηση των επισκεπτών τους.

H φιλοσοφία μας

Πιστεύουμε σθεναρά στις αρχές της επιχειρηματικής εξωστρέφειας. Η σύγχρονη τεχνολογία και αγοραστική νοοτροπία μπορεί πλέον να παρέχει στον πάροχο φιλοξενίας εύκολη και οικονομική πρόσβαση σε μια παγκόσμια τουριστική αγορά, ενισχύοντας το ποσοστό απευθείας κρατήσεων και μειώνοντας ταυτόχρονα την εξάρτηση του από μεσάζοντες και μεγάλα τουριστικά γραφεία.

H φιλοσοφία μας βασίζεται σε 2 κεντρικούς άξονες:

ΠΕΛΑΤΟΚΕΝΤΡΙΚΗ

Η δράση της Primehost διέπεται από μια πελατοκεντρική φιλοσοφία, η οποία στηρίζεται στις αρχές της αμιγούς συνεργασίας και συνέργειας με τις επιχειρήσεις και τους ανθρώπους που μας εμπιστεύονται.

Η Primehost, αντιλαμβανόμενη τις ευκαιρίες που μπορεί να παρέχει η συστηματική χρήση και διασύνδεση των σύγχρονων διαδικτυακών εργαλείων, στο πλαίσιο πάντα μιας ευρύτερης διαδικτυακής στρατηγικής αλλά και την ανασφάλεια που μπορεί να προκαλεί η πολυπλοκότητα, το εύρος και η έλλειψη εξοικείωσης ενός μέσου επιχειρηματία με τόσο εξειδικευμένα και πολύπλοκα σε πολλές περιπτώσεις μέσα, έχει ως αποστολή να λειτουργήσει ως καταλύτης για τη απαραίτητη μετάβαση του σε ένα πιο σύγχρονο και βιώσιμο επιχειρηματικό μοντέλο.

Για την Primehost δεν υπάρχει ακίνητο ή ξενοδοχειακή επιχείρηση που να είναι πολύ μικρή για να επωφεληθεί από τις δυνατότητες του σύγχρονου digital marketing.

ΟΛΙΣΤΙΚΗ

Πιστεύουμε στην ιδιαιτερότητα του κάθε καταλύματος και στην ικανότητα του να προσφέρει μια ξεχωριστή εμπειρία στους επισκέπτες του. Για το λόγο αυτό, κάθε project που αναλαμβάνουμε χρίζει διαφορετικής αντιμετώπισης και στρατηγικής, σύμφωνα με τις δυνατότητες, τις ιδιαιτερότητες και τις ανάγκες του, στο πλαίσιο πάντα μιας ολιστικής προσέγγισης.

Η χρήση και αξιοποίηση των σύγχρονων εργαλείων και πρακτικών επικοινωνίας, διαφήμισης και διαχείρισης online πωλήσεων και καναλιών διανομής οφείλει να γίνεται πάντα συνδυαστικά με τις αρχές του παραδοσιακού marketing, για να πετύχουμε το βέλτιστο αποτέλεσμα.

Παράλληλα, έχουμε επενδύσει στη δημιουργία ενός δικτύου εξειδικευμένων συνεργατών εγνωσμένης αξίας, ώστε να παρέχουμε στους πελάτες μας τις καλύτερες δυνατές λύσεις σε όλο το φάσμα των δραστηριοτήτων που απαιτούνται για ένα ολοκληρωμένο αποτέλεσμα.

Μήνυμα Επικεφαλής Primehost

“Το τοπίο στη σύγχρονη τουριστική αγορά έχει πλέον αλλάξει. Οι νέες τεχνολογίες στη διαχείριση και διανομή του τουριστικού προϊόντος, η εκρηκτική ανάπτυξη των social media, οι πανίσχυρες μηχανές αναζήτησης και σύγκρισης τιμών, καθώς και οι νέες αγοραστικές πρακτικές και συνήθειες έχουν διαμορφώσει μια καινούργια και συνεχώς μεταβαλλόμενη πραγματικότητα. Μια πραγματικότητα που όσο και αν ίσως φαντάζει πολύπλοκη και απειλητική, μπορεί με την κατάλληλη καθοδήγηση και υποστήριξη να εξελιχθεί σε μια μοναδική ευκαιρία για τον επαγγελματία φιλοξενίας να αυξήσει την ανεξαρτησία, την κερδοφορία και την αναγνωρισιμότητα της επιχείρησης του, φέρνοντας την σε άμεση επαφή με ένα παγκόσμιο αγοραστικό κοινό.

Κύριο μέλημα για όλους εμάς στην Primehost είναι να δείχνουμε ιδιαίτερη προσοχή και ευαισθησία στις δυνατότητες και ιδιαιτερότητες ακόμα και της πιο μικρής τουριστικής μονάδας και ακινήτου και η εξέλιξη τους σε μια σύγχρονη και ευέλικτη μηχανή παραγωγής εμπειριών για τους επισκέπτες της.

Κυρίως όμως πιστεύουμε στο χτίσιμο σχέσεων αμοιβαίας εμπιστοσύνης για την επίτευξη μακροχρόνιων συνεργασιών και μεγαλύτερη μας ανταμοιβή είναι η απόλυτη ικανοποίηση των ιδιοκτητών που μας τιμούν με την επιλογή τους”.

Ιωάννης Χριστοφορίδης
Ιδρυτής και Γενικός Διευθυντής της Primehost

Επικοινωνία

Για οποιοδήποτε ερώτημα ή εκδήλωση ενδιαφέροντος για συνεργασία μπορείτε να έρθετε σε επαφή μαζί μας συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας. Εναλλακτικά, επικοινωνήστε απευθείας μαζί μας τηλεφωνικά, καλώντας στο 210 220 8311.

    Stay in Touch!

    Για να μαθαίνετε τα νέα μας και να είμαστε πάντα σε επαφή, ακολουθήστε μας στα social media.